Websites

Naast het onderhouden van uw interne ICT is de online kant van uw bedrijf ook belangrijk. Een professionele website versterkt uw onderneming en is tegenwoordig belangrijker dan ooit te voren. Wie checkt nou niet eerst even de website voor dat men ergens heen gaat of overgaat op aankoop?
AllerMedia het internetbureau van Johan van den Deijssel verzorgt professionele websites met een heldere interface en gebruiksvriendelijk CMS. Hiermee kunt u ook eenvoudig zelf uw website beheren. Zo is uw website altijd up-to-date en zijn uw klanten tevreden.

Websites laten maken

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf, een goede eerste indruk is dus erg belangrijk! In samenwerking met www.allermedia.nl bieden wij complete websites aan die wij van A tot Z kunnen verzorgen.

Mobiel is de standaard:
Werkt uw huidige website wel goed op een telefoon? Tegenwoordig gaat 70% van het internet verkeer via een mobiel apparaat. Het is daarom belangrijk dat uw website hiervoor geoptimaliseerd is. Neem contact op met Johan en vraag een gratis website analyse aan.

Webshops laten maken

Een webshop beginnen? Met de komst van het internet kan iedereen een (r)etailer worden. Het enige wat u nodig heeft is een goed product en een klantvriendelijke webshop. Wij geven u graag advies over de do's en don't van een webshop.

Als winkelier een webshop beginnen?
Qua kosten is een webshop in verhouding tot een stenenwinkel de goedkoopste winkel die je kan hebben. Echter vergt het wel wat tijd om dit goed op te zetten. Heeft u plannen om een webshop te laten maken? Neem dan contact op met Johan van AllerMedia.
www.allermedia.nl

"Superservice, onze computer werkt weer zoals het hoort. Via de telefoon werd duidelijk het probleem uitgelegd en verteld wat ze gingen doen.Geen extra kosten achteraf, wij zijn zeer tevreden!"
- M. de Ruiter