Aankoop advies

Er zijn heel veel aanbieders op de computermarkt, maar welke computer, laptop of tablet is nou het best geschikt voor u? Johan van Wijk biedt klanten een aankoopadvies door met ze in gesprek te gaan. Waarvoor gaat u de computer gebruiken, welke softwarepakketten heeft u nodig, is het verstandig om in de Cloud te werken? Met ons advies weet u zeker dat u een computer koopt die aansluit bij uw gebruik. Zo geeft u niet te veel uit, en heeft u een goed werkende machine.

Enkele tips waarop u moet letten bij het aanschaffen bij een nieuwe computer:
Waarvoor ga ik hem gebruiken?
Wat is mijn budget?
Welke softwarepakketten heb ik nodig?

U kunt zich voorstellen dat sommige softwarepakketten best wat rekenkracht vereisen. Daarom is het goed om een van onze techneuten met u mee te laten kijken voor een goed advies.

Computers op maat bij JvW Automatisering

Naast het repareren van computers, leveren wij ook nieuwe laptops, desktops, tablets en randapparatuur tegen aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen ook een computer voor u op maat samenstellen. Hierbij kijken we samen met u wat u nodig heeft, vervolgens bestellen wij alle onderdelen en bouwen we alle apparatuur in en installeren de benodigde software. Het voordeel van een computer op maat is dat u echt koopt wat u nodig heeft. Daarbij kan de prijs in sommige gevallen ook nog eens gunstiger uitvallen.

Neem ook eens een kijkje bij de aanbiedingen op onze website!

"Superservice, onze computer werkt weer zoals het hoort. Via de telefoon werd duidelijk het probleem uitgelegd en verteld wat ze gingen doen.Geen extra kosten achteraf, wij zijn zeer tevreden!"
- M. de Ruiter