Welkom bij support

Johan van Wijk Automatisering biedt een oplossing voor al uw computer problemen. Via onze support pagina kunt u via de livechat vragen stellen aan een van onze techneuten. Mocht het daarmee nog niet lukken kunnen wij ook even met uw meekijken op uw scherm.

Een hoop problemen kunnen vrij eenvoudig verholpen worden, soms heeft uw computer even een 'reset' nodig. Dit doet u door onderstaande lijst af te lopen.


Heeft u de volgende dingen zelf al geprobeerd?
1. Uw programma afsluiten
2. Uw computer opnieuw opstarten
3. Uw programma opnieuw starten en kijken of het werkt
4. Blijft het probleem bestaan, neem dan contact met ons op


Korte vraag?
Stel uw vraag aan onze livechat, als deze online is reageren wij vrijwel direct. Indien niet online, dan kunt u ons mailen of bellen.


Hulp op afstand – AnyDesk
Door AnyDesk te downloaden (groene knop met logo aan de rechterkant van het scherm). Kunnen wij op afstand met u mee kijken om zo het probleem op te lossen. Nadat u toestemming hebt gegeven, via een beveiligde verbinding op afstand met u meekijken terwijl u achter uw computer of laptop zit. Geen moeilijke installaties en na de sessie kunt u het programma afsluiten en is er geen toegang meer mogelijk. Neem wel eerst telefonisch contact met ons op voor een afspraak.