Computerhulp

Heeft u een probleem met de software van uw computer? Is uw computer vervelend traag geworden en laad hij zelfs verkeerde webpagina's? Of heeft u problemen met het installeren van randapparatuur zoals een printer of router? Stop uw frustratie en neem contact op met de computerhulp van Johan van Wijk Automatisering.

Wij bieden computerservice in de breedte zin van het woord. Van het installeren van uw netwerk, het oplossen van softwarematige problemen of vervangen van uw laptop accu behoren allemaal tot de werkzaamheden die wij bieden.

Software installatie

Het installeren van software kan soms lang duren en erg omslachtig zijn. Daarnaast is voor een aantal installaties ook wat gevorderde kennis vereist. Bij de software-installatie diensten die wij bieden kunt u denken aan:

  • Het installeren van beveiliging software zoals virusscanners, firewalls, mailbeveiliging
  • Het installeren van uw e-mail in Outlook of Safari
  • Het installeren en updaten van Microsoft office 365 (Word, Excel, Powerpoint)
  • Het installeren van een nieuwe Windows versie met behoud van uw bestanden

Naast het installeren van de software kunt u ook bij ons terecht voor advies en aanschaf tegen een aantrekkelijke prijs.

Computer opschonen en updaten

Bij het gebruik van een computer/laptop kan het voorkomen dat uw apparaat steeds slomer gaat werken en op ten duur ook verkeerde webpagina's en software draait. Dan bestaat er een grote kans dat uw computer geïnfecteerd is met malware of spyware. Dit is schadelijk voor uw computer en kan op ten duur ook leiden tot gegevensdiefstal. Het is dan ook verstandig om uw computer een tot twee keer per jaar op te laten schonen en software updates te installeren.

U kunt uw computer of laptop brengen bij ons op locatie in Tiel. Na 1 tot 3 werkdagen kunt uw computer weer komen ophalen. De duur van het opschonen hangt af van de drukte. Het kan ook zijn dat het dezelfde dag al klaar is.

"Superservice, onze computer werkt weer zoals het hoort. Via de telefoon werd duidelijk het probleem uitgelegd en verteld wat ze gingen doen.Geen extra kosten achteraf, wij zijn zeer tevreden! "
- M. de Ruiter