Computer reparatie

Bij Johan van Wijk Automatisering in Tiel, kunt u terecht voor elk type computerreparatie. Hierbij hanteren we de volgende werkwijze. Wij constateren het probleem, geven u een overzicht van de kosten en gaan vervolgens aan de slag. Wij werken enkel met A-merken waardoor u verzekerd bent van een goed werkend apparaat.

Alle reparaties worden uitgevoerd bij ons op locatie in Tiel. Maak een afspraak voor dat u langs komt.

Desktop reparatie

Uw werkstation, game-pc of desktop is natuurlijk een apparaat wat best vaak gebruikt wordt. Echter staat de digitale wereld nooit snel en veranderen systemen en software continu. Het kan dus voorkomen dat uw huidige computer de programma's niet meer goed kan draaien. Dit kan zijn door een defect in uw computer of omdat uw hardware te oud is. In plaats van een nieuwe computer kopen kunt u ook onderdelen vervangen, hierdoor bent u goedkoper uit en kan uw computer er weer tegen aan.

Wel hangt het sterk af van het soort computer dat u heeft, een hele oude computer valt meestal niet te upgraden. Hiervoor bieden wij ook nieuwe computers op maat aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laptop reparatie

Veel mensen maken gebruik van een laptop omdat het handig om mee te nemen en je kunt er eigenlijk op elke plek mee werken. Echter zijn er wel een aantal veelvoorkomende problemen bij laptops. Dit kan komen door langdurig gebruik of de leeftijd van het apparaat.

Herkent u een van deze onderstaande problemen? Kom dan gerust langs voor een reparatie.

  • Laptop accu laad niet meer op
  • Laptop accu raakt snel leeg
  • Laptop wordt erg heet en stinkt naar band lucht
  • Laptop valt af en toe uit
  • Laptop USB-poorten werken niet goed
  • Laptop geeft een blauw scherm

Saat uw probleem er niet tussen? Geen zorgen voor elk computer probleem bieden wij een oplossing.

iPad of Tablet reparatie

iPad en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is natuurlijk uitermate vervelend wanneer uw scherm kapot is, dit kan een barst zijn of een kapot lcd-scherm. In samenwerking met onze partners kunnen wij hiervoor reparatie service aanbieden. U heeft ons als vast contactpersoon.

TIP: Werkt uw tablet/iPad traag? Zet hem dan een keer aan en uit.

"Superservice, onze computer werkt weer zoals het hoort. Via de telefoon werd duidelijk het probleem uitgelegd en verteld wat ze gingen doen.Geen extra kosten achteraf, wij zijn zeer tevreden!"
- M. de Ruiter