Refurbished computers

Refurbished computers zijn eigenlijk 2e handse apparaten zoals Laptops en Desktop computers die vakkundig zijn gecontroleerd op werking en netjes schoongemaakt zijn. Een Desktop computer en Laptop kunnen met de juiste specificaties en onderhoud soms tot wel 10 of 12 jaar meegaan!!!

Een Refurbished apparaat van Johan van Wijk Automatisering is altijd standaard netjes schoongemaakt aan de binnen/buitenkant en voorzien van nieuwe koelpasta waar nodig om zo goede koelprestaties te garanderen en dus een betere werking. De levensduur van een apparaat word hierdoor ook verlengd.

Refurbished destkops

Een desktop Computer werkt een stuk minder goed als deze vanbinnen zeer stoffig is of bijvoorbeeld de koelpasta opgedroogd is van de processor of videokaart. Bij een Desktop Computer is de Computer vrij eenvoudig uit elkaar te halen zodat alle onderdelen stofvrij gemaakt kunnen worden of nieuwe koelpasta te plaatsten is.

Zie de aanbiedingen pagina voor de laatste Refurbished Desktops

Refurbished laptops

Een Laptop werkt een stuk minder goed als deze vanbinnen zeer stoffig is of bijvoorbeeld de koelpasta opgedroogd is van de processor of videokaart Bij een laptop is dit veel ingewikkelder omdat de belangrijkste onderdelen zoals processor en videokaart doorgaans lastig te bereiken zijn. Een laptop moet dan vaak helemaal uit elkaar gehaald worden wat zeer veel schroeven vereist!!!

Zie de aanbiedingen pagina voor de laatste Refurbished Laptops