Voor bedrijven

Als bedrijfseigenaar heeft u het liefst dat al uw systemen soepel en zo efficiënt mogelijk draaien. Een computer die uitvalt of storing heeft kan leiden tot verlies van productiviteit. Het is daarom belangrijk om een probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij Johan van Wijk Automatisering kan het MKB terecht voor snelle en deskundige computerservice. Naast het onderhouden van uw computersystemen kunnen wij u ook voorzien van softwarepakketten, hardware, netwerkbeveiliging, netwerkinstallatie, back-uppen van bedrijfsbestanden en het werken in de Cloud.

Systeembeheer

Voor het MKB installeren en beheren wij netwerken die draaien op een NAS-omgeving. (Network-attached Storage) Dit houdt in dat alle data en/of applicaties vanaf 1 centrale server draaien. Zo kunnen alle andere computers in uw netwerk efficiënt werken en heeft u op 1 centrale plek al uw data. Dankzij de centrale plek van uw data is deze ook eenvoudig te back-uppen en tevens te back-uppen in de Cloud.

Wilt u ook efficiënter werken op uw kantoor of thuiswerkplek? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Cloud oplossingen

In de Cloud werken betekend dat uw bestanden op een beveiligde server staan en overal toegankelijk zijn waar men een internetverbinding heeft. Zo kunt u op elk moment bij u bestanden, en kunt u deze ook niet kwijt raken d.m.v. brandschade, of computer crash. Wij bieden ondersteuning en installatie van Microsoft Office 365 (werken in de cloud), Microsoft OneDrive (opslag in de cloud) Tevens bieden wij ook Norton Security back-up in de Cloud.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het werken in de Cloud? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

"Superservice, onze computer werkt weer zoals het hoort. Via de telefoon werd duidelijk het probleem uitgelegd en verteld wat ze gingen doen.Geen extra kosten achteraf, wij zijn zeer tevreden!"
- M. de Ruiter